Нефтохимик с пореден жест към феновете

_R1W8528Ръководството на Нефтохимик изказва специална благодарност на многобройните фенове на отбора, които и в последния мач, загубен от ЦСКА в столицата, въпреки негативния резултат подкрепяха своя отбор от първата до последната минута. Нещо повече – на стадион Българска армия изключително рядко се наблюдава такава подкрепа от привърженици на гостуващ отбор, които в много време от мача, заглушаваха многобройната агитка на домакините.

Във връзка с предстоящия мач в петък срещу тима на Локомотив Пловдив, ръководството на Нефтохимик реши да покани в официалните ложи на стадион Лазур представители на местния бизнес като администрацията на клуба ще предостави покани на желаещите да посетят двубоя на Лазур, който е в петък от 21 часа.

Наред с това ще бъдат направени и корекции в цените на билетите за официалните ложи Изток и Запад, като желаещите да гледат мача оттам ще трябва да заплатят само по 6, вместо както бе досега по 10 лв. за пропуск. Останалите цени на билетите за предстоящия двубой остават без промяна – 20 лв за ВИП Ложа Център и по 4 лв. за всички останали сектори на стадиона. Деца до 12 години влизат безплатно, но трябва да са с придружител. Цените за фенове на гостите са без промяна и те ще влизат с билети от по 4 лева.

Освен това билети и места за ВИП ложите ще могат да се купуват освен от касите на стадион Лазур в деня на мача /петък/, така и от фен шопа на Нефтохимик – магазина на „Красико Спорт” на първия етаж в Спортна зала Бойчо Брънзов.

Билетите и пропуските за най-нетърпеливите ще бъдат на разположение от вторник. В магазина могат да се намерят и новите екипи на отбора за сезон 2013 – 2014.