Нефтохимик с три тренировки днес

IMG_8766Не две, а цели три занимания ще имат днес футболистите на Нефтохимик. Сутринта всички футболисти  тренират на базата в Долно Езерово. Следобед – пак там е насрочена втората тренировка за деня, а вечерта играчите ще направят и фитнес.

Този по-интензивен режим се налага поради все още недостатъчната физическа издръжливост на състезателите, която се вижда и на терена. Времето до края на прекъсването ще бъде използвано интензивно за наваксване на пропуснатото през горещите летни жеги. Интересното е, че по-голямата част от футболистите сами са изявили желание за допълнителни натоварвания, за да могат да се представят на ниво в срещите, които предстоят.

Все още не е решено дали ще се търси съперник за трета контрола по време на лагера, който отборът ще има при прекъсването за квалификациите на националите. Както е известно Нефтохимик ще играе с гръцкия Арис на 4-ти септември от 19 час в Солун, а на 7-ми е мачът с Пирин Гоце Делчев от 11 часа в Банско. Очаква се и излизането на конкретната програма на БФС по дати и часове за срещите след 7-мия кръг, за да може да се реши дали ще има време за още една контролна среща докато отборът се готви в Югозападна България.