Нефтохимик търси съперник за последна контрола преди старта

IMG_1409Спортно-техническият щаб на Нефтохимик усилено търси съперник за последна предсезонна контрола. Първият мач на „зелените” от Бургас е в Ловеч в неделя от 21 часа и ще бъде предаван директно по ТВ7.

В последните две седмици усилената селекция в отбора доведе в тима много нови футболисти, които все още има какво да подобрят във взаимодействието си на терена. Треньорският щаб опитва и различни варианти в концепцията за игра, спрямо конкретния съперник. Поради тази причина идеята е Нефтохимик да изиграе в началото на седмицата контрола със сериозен съперник, на която може би ще се изпробва тактически варианти за първия двубой срещу Литекс в Ловеч. Най-вероятно потенциалният съперник ще бъде чуждестранен тим, който се подготвя у нас или отбор от втория футболен ешелон, който няма ангажименти с мач през настоящата седмица.

Отборът на Нефтохимик се събира за първа тренировка във вторник на базата в Долно Езерово. На заниманието ще бъде оповестена програмата за подготовка до мача с Литекс.