Нефтохимик уреди първи две контроли в подготовката

Отборът на Нефтохимик излезе във ваканция до 14 януари. Преди това играчите се събраха на предколедно парти след края на есенния полусезон. На празненството в елитно бургаско заведение присъстваха играчите, треньорите, ръководството и всички служители на клуба. Президентът Николай Филипов поздрави всички присъстващи с първото място и обеща специални стимули на футболистите за добрата игра. Думите му бяха посрещнати с мощни възгласи Нафта, Нафта, а настроението на тържеството бе невероятно.

В същото време спортно техническия щаб може да се похвали с организираните първи две сигурни контроли за отбора. Те ще се играят на 2-ри и 6-ти февруари съответно срещу Славия и Ботев Враца. В момента се преговаря за контроли с още три отбора от челната шестица на А група, като до няколко дни ще стане ясно с кои от тях ще се проведат предсезонни приятелски срещи.

През седмицата в деловодството на клуба са получени няколко много изгодни предложения за подготвителни лагери, както от България така и от чужбина, като ръководството на клуба ще разгледа всички и ще се спре на най-добрите за подготовката на тима. Вече е ясно, че един от лагерите на отбора ще е в Правец, който се превърна в предпочитано място за подготовка както на националите, така и на много елитни български клубове.