Нефтохимик уреди трета контрола, чака над 100 привърженици за мача в Казанлък

IMG_5445На 26 юни, сряда от 18.00 часа Нефтохимик ще бъде символичен домакин на отбора на Ямбол. Двубоят ще се играе в Казанлък, като отсега се очакват повече от 100 зрители, които ще пътуват от Бургас за мача.

Съперникът не е особено сериозен дразнител, но в мача ще участват всички нови попълнения, които са на проби, както и още един – двама също нови футболисти, които се очаква да се присъединят към отбора в началото на идната седмица. Интерес към двубоя проявява и местната футболна общественост, която също ще присъства на мача.

Нефтохимик се радва на голямо внимание по време на лагера от страна на персонала в хотел Казанлък, където е настанен отбора. В хотела има много чуждестранни гости – най-вече от Англия и Германия, които са на обиколка из страната и с интерес разпитват и се снимат с футболистите, които се разхождат из хотела със задължителните по време на лагер зелено-черни екипи на тима. Голяма част от гостите се интересуват живо от футбол и тези от тях, които в сряда са в града, дадоха заявка да посетят мача с отбора на Ямбол.