Нефтохимик ще играе с Раковски в Ахелой

IMG_3292
Поредната контрола на Нефтохимик в подготвителния период ще се изиграе на стадиона в Ахелой от 11.00 часа в сряда. За това се договориха спортно техническите щабове на двата тима. Съперникът на шейховете е един от стабилно представящите се отбори в Б футболната група и през пролетта ще опита да се класира сред първите.

Днес футболистите на Нефтохимик ще се съберат за тренировка на базата си в Долно Езерово след като получиха ден почивка след контролата с Дунав Русе. Преди заниманието старши треньорът Димчо Ненов ще направи разбор на последния двубой, като по този начин футболистите ще се настроят за предстоящите мачове, които започват след две седмици.

В сряда сутринта отборът излиза на лагер в курорта Слънчев бряг. Футболистите ще се настанят в хотела си, след което ще се отправят с клубния автобус към стадиона в Ахелой за контролата с Раковски. По време на лагера освен с Раковски, Нефтохимик ще играе мачове с Черно море Варна в събота и с Амкар Перм в понеделник, когато ще бъде и официалното представяне на отбора за пролетния полусезон.