Николай Тодоров: Правим всичко възможно да решим проблемите

2013-06-17 10.47.14
Новият член на Управителния съвет на Нефтохимик Николай Тодоров, говори пред журналисти веднага след като приключи срещата с футболистите от представителния отбор.Тодоров декларира пред медиите, че всички футболисти от отбора днес започват нормални тренировъчни занятия.

-Правим всичко възможно, за да осигурим нормални условия за подготовка на отбора. Разговаряхме със собственика Николай Филипов, с чиято помощ бе осигурено финансирането на подготвителния лагер. Имаме подкрепата на Община Бургас и кмета Димитър Николов и в сряда ще имаме разговори с него по повод подкрепата за Нефтохимик от бургаския бизнес – заяви ТОдоров.

Той сподели, че се надява на по-силна подкрепа и от страна на бизнеса, за да може отборът да е спокоен и да започне нормално първенството в А група. Той бе категоричен, че Нефтохимик трябва да играе своите мачове в Бургас, като ще се водят разговори за ползването на Лазур. Новото ръководство на клуба очаква с оптимизъм предстоящите през септември разговори с Лук Ойл за спонсорство, но дотогава ще се търсят и други възможности за финансиране на отбора.