Николай Тодоров преди срещата с Банско: Футболистите трябва да излязат с нагласата, че това е мач за класиране във Висша лига, а не за изпадане от Б група

IMG_5142 (Small)В последната си среща от шампионата Нефтохимик посреща тима на Банско. Двубоят, който ще определи бъдещето на „зеления“ клуб, ще се проведе на 29 май /неделя/, от 18:00 ч., на стадион Лазур. „Шейховете“ са на крачка от зоната на изпадащите и ще се борят да затвърдят позицията си.

„Предстои ни много важен мач. Знам, че напрежението и сред футболистите и сред феновете е огромно, но искам да им кажа, че трябва да излязат с нагласата и спокойствието, че това е мач за класиране във Висша лига, а не за оставане в Б група. Категорично заявявам мнението си, че нашите футболисти не са по-слаби дори от футболистите на първия отбор, който спечели промоция в А група – Дунав/ Русе/.

В неделя за пореден път трябва да докажем, че феновете са неразделна част от Нефтохимик и че в най-трудите моменти дават своя принос за клуба. Много възходи през годините се случиха именно благодарение на привържениците. Един отбор е отбор, когато феновете му са единни и стоят зад него.“ – каза административният директор на Нефтохимик Николай Тодоров.