Осем контузени преди срещата с Лудогорец. Петима юноши влизат в групата

IMG_3229 (Small)Кадровите проблеми в отбора на Нефтохимик се задълбочават. Треньорското ръководство няма да може да разчита на осем основни играчи за днешното гостуване на Лудогорец II. През последните дни от подготовката Тодор Гочев, Стефан Неделчев и вратарят Димитър Илиев получиха травми, които няма да им позволят да играят в тази среща. Освен тях гостуването пропускат контузените Владислав Мисяк, Стоян Кижев и Даниел Гаджев, както и наказаните от ДК на БФС Тихомир Трифонов и Борислав Борисов. Халфът Цветан Филипов, който беше с вирусна инфекция и успя да се включи само в последните две тренировки, ще е  на линия за мача. Защитникът Живко Хаджиев също ще тръгне днес с отбора за Разград, макар че през седмицата тренираше на облекчен режим заради контузия.

На фона на рекордния брой контузени основни играчи, в групата за мача ще влязат и рекорден брой юноши – петима. Това са Ростислав Петров, Мартин Иванов, Валентин Иванов, Даниел Андреев и вратарят Петко Пацов.

„Има напрежение тъй като цяла седмица прекрояваме състава. В момента, в който решим, че сме готови и някой нов се контузва. Това е най-тежката ни седмица до сега. Радвам се, че ще играем на един хубав стадион. Лошото е, че много хора липсват, но може някои от младите момчета да покажат качества. Във всичко лошо има и нещо хубаво.“  – коментира старши-треньорът Диян Петков.

Групата от 18 футболисти тръгва днес за Разград, където в 17:00 часа ще се изправи срещу дублиращия тим на Лудогорец. Въпреки проблемите в отбора момчетата ще се борят за победа. Пожелаваме им успех!