ОЩЕ ДВА ОТБОРА ОТ ШКОЛАТА НА НЕФТОХИМИК СТАРТИРАХА ПОДГОТОВКА

Още две възрастови групи от ДЮШ на Нефтохимик стартираха лятна подготовка днес. IMG_4055Това са елитната формация U-15 водени от Милен Христов, както и „деца А“ родени през 2004 г. с треньор Георги Терзиев. И в двете възрастови групи има доста нови деца, които днес направиха първа тренировка с бъдещите си съотборници. IMG_4064И двамата треньори са доволни от факта, че за сега селекцията дава резултати, а същевременно от клуба обявиха, че приема на деца, които желаят да тренират в ДЮШ на Нефтохимик продължава и в момента. От ръководството припомнят, че в школата на „зелените“ няма такси и всички деца тренират абсолютно безплатно. За повече информация родителите може да се обърнат към канцеларията на бургаския тим, която се намира на ет. 2 в СЦ „Изгрев“ в гр. Бургас. До края на тази седмица U-15 и „деца А“ ще тренират сутрин от 9:30 часа на базата в кв. Долно Езерово, като за родените през 2004 г е предвидена контролна среща в сряда от 18:00 часа на градския стадион в Българово.

Останалите отбори от школата на Нефтохимик продължават пълноценно своите тренировки, като най-големите U-19  все още са на подготвителен лагер във Велинград. Утре момчетата на Венелин Петков ще изиграят и поредната си контрола в планинския град, в която съперник ще е аржентинския ГЕБА.  Мачът ще се играе в Ракитово, а на следващи ден в сряда, малките „шейхове“ се прибират в Бургас и до началото на първенството ще се готвят на местно почва.

Утре родените 2005 г.  заминават на двудневен турнир във Велико Търново. Надпреварата носи наименованието на легендарния защитни Трифон Иванов и ще се проведе на 27 и 28 юли. В нея ще вземат участие 6 отбора: Нефтохимик, Етър, Лудогорец, ЦСКА, Локомотви ГО и Ботев Пд.