Пламен Николов: Не приемамe оставката на Димчо Ненов

IMG_3133Спортно –техническият директор на Нефтохимик Пламен Николов заяви тази сутрин, че ръководството на тима не приема оставката на старши треньора на Нефтохимик Димчо Ненов и той ще продължи да води отбора.

– Обстановката е трудна, но ние продължаваме да търсим решение на възникналите проблеми – сподели Николов. Равенството във вчерашния двубой е чист късмет за гостуващия отбор. Но така е във футбола. Момчетата играха отговорно и имаха доста възможности за отбелязване на други голове, но понякога се случва и така. Примерите са навсякъде – вижте какво стана в последния кръг на А група. Затова няма да се предаваме, а ще продължим да търсим начини за стабилизирането на отбора – каза още Николов.

Димчо Ненов и неговия екип работят много добре и именно затова отборът е на първо място в класирането. Той ще продължи да води отбора, а в близките дни ще направим всичко възможно да намерим изход от така създалата се ситуация. Искам да подчертая и голямата подкрепа на феновете ни. Те също стоят зад треньора и футболистите, което ни дава увереност, че вървим по правилния път – завърши Николов.