При огромен интерес Христо Янев представи книгата си в Бургас

При огромен интерес старши треньорът на Нефтохимик Христо Янев  представи книгата си „Единственият начин“ пред бургаска публика. Това се случи вчера в Културен център „Морско казино“ в Бургас. Книгата има всички шансове да излезе и извън пределите на България, призна издателят на Христо Янев – Йордан Антов. Тя вече е предложена на големи издателства в няколко европейски страни. Самият Янев заяви, че с тази книга се сбъдва една негова мечта и не е изключено в бъдеще да продължи да се изявява в това си поприще.

img_6617„Единственият начин“ е български трилър на годината, а за първи път в историята на световната литература, бивш футболист и настоящ треньор по футбол издава трилър.
Това е стремглав екшън трилър, написан по всички правила на жанра и наистина се чете на един дъх. Действието се развива във Франция и Швейцария, а главните персонажи са бивш френски легионер, френският премиер и подопечният му министър на отбраната, които се забъркват в незаконни сделки с оръжие срещу диаманти, наркотици и трафик на хора. История, която ще мине през вас като куршум, обещават издателите от „Лексикон“.