Радостин Кишишев призова феновете да напълнят стадиона за мача с Локомотив

kishitachoНаставникът на Нефтохимик Радостин Кишишев даде специална пресконференция за медиите, преди началото на първенството от „Б“ група. На нея присъства и капитанът на тима Станислав Жеков.

„Мисля, че отборът направи доста добра подготовка, независимо че беше в по-кратък период. Взехме играчи, които мисля, че са достатъчно класни. Надявам се, че сме готови за първия мач с Локомотив (Мездра), че момчетата успяха да се опознаят по време на подготовката. Действително, записахме някои не толкова добри резултати по време на контролните срещи, но успях да видя качествата на играчите, които са в отбора. Имаме интерес към Станислав Дрянов. Селекцията е отворен процес. Имаме интерес към всеки талантлив бургаски футболист, в това число и към Дрянов. Направили сме оферта към него и се надявам да я приеме“, коментира наставникът на „шейховете“ Радостин Кишишев.

Според капитана на Нефтохимик Станислав Жеков, подготовката на тима е минала перфектно. „Радвам се, че в отбора има нови попълнения. СПоред мен те са качествени футболисти. Надявам се да се опознаем колкото се може по-бързо и да свикнем един с друг на терена, за да влезем в необходимия игрови ритъм и да печелим срещите си“, заяви Тачо.