Ръководството на Нефтохимик благодари на феновете за подкрепата

При голям интерес от страна на привържениците на Нефтохимик премина срещата с ръководството на клуба. Тя се проведе във фен-кафето в Бургас. На нея присъстваха представители както на ветераните нефтохимици, така и много от младите фенове на отбора. Те зададоха много въпроси към изпълнителния директор Благо Митрев и спортно-техническия Пламен Николов.
Основната тема на дискусията бе бъдещето на отбора и целите през настоящия сезон. Феновете поискаха завръщането на отбора в А група и обещаха подкрепа във всеки мач.

Според изпълнителният директор Благо Митрев целите за влизане в А група са факт. Той е оптимист за бъдещето, особено след подкрепата от страна на Лукойл, кмета на града Димитър Николов и основния акционер Николай Филипов. Той не се ангажира с гръмки обещания, но даде ясно да се разбере, че всички в клуба са подчинили работата си именно на тази цел. Той благодари на многобройните фенове на отбора за подкрепата и призова тя да се разраства.

Пламен Николов бе представен на феновете от Благомир Митрев, а един от ветераните на Нефтохимик направи пълен портрет на новия спортен директор, когото познава отблизо и като бивш футболист. Николов сподели с феновете, че поканата да заеме мястото на спортен директор е дошла лично от Валентин Златев и той не се е колебал нито за миг да приеме предложението. Той бе лаконичен като спомена, че отборът е млад и има своя потенциал да играе в най-високото ниво на футбола ни. Затова е необходимо през зимната пауза да се направи и съответната селекция, за да може напролет Нефтохимик да е още по-силен. Николов спомена, че вече е провел разговори с треньорите за постовете, където ще се търсят футболисти, но все още всичко е в процес на изясняване. Новият спортно-технически директор ще оказва оперативна помощ и на детско юношеската школа.
Според него добрите дни пред Нефтохимик предстоят, а отборът ще става по-силен.