Антон Спасов: Трябва да сме сплотени

IMG_8818

Голмайсторът на Нефтохимик в А група Антон Спасов проведе първа тренировка начело на отбора. Според изпълнителния директор Костадин Джамжазов, ръководството ще направи всичко възможно,  Спасов да остане да води отбора въпреки, чепритежава само лиценз А. Спасов е подал документи за лиценз Про, но през тази година от БФС не е планиран курс за тази категория.

Джамбазов бе категоричен, че футболистите ще бъдат санкционирани за бездушната си игра срещу Берое, според  вътрешния  правилник на клуба.

Пред медиите преди тренировката на отбора застана и вече бившият старши треньор Валери Дамянов, който проведе дълъг разговор и с феновете, дошли на базата в Долно Езерово. Треньорът заяви отново, че не може да си обясни вялата игра на футболистите и потърси причината за поражението  в себе си, като изтъкна, че може би не е успял да мотивира играчите за мача. Дамянов ще остане на работа в отбора на Нефтохимик като консултант.

Антон Спасов също разговаря продължително с  медиите. Той защити мнението си, че отсега нататък футболистите трябва да работят като един много сплотен екип, защото единствено те могат да върнат доверието на феновете и да заиграят като колектив. Именно на това акцентира Спасов, който заяви, че ще направи което  е по силите му, Нефтохимик да излезе от кризата и отново да заиграе така, както многобройните привърженици искат да виждат отбора.

На този етап треньорът няма да освобождава футболисти и ще даде шанс на всички да се докажат в предстоящите контроли и официални срещи.