Станислав Жеков започна с Нефтохимик

IMG_3100Тази сутрин централният защитник Станислав Жеков започна тренировки с Нефтохимик. Бранителят игра два сезона в Индонезия, където получи много добри оценки за престоя си в местното първенство.

Футболистите на Нефтохимик направиха едночасово бягане под строгия поглед на Димчо Ненов и помощниците му Иван Цветанов и Тихомир Тодоров. В заниманието се включиха всички футболисти, които въпреки тежката тренировка бяха във видимо добро настроение след почти двудневната почивка в събота и неделя. След обед играчите на Ненов ще направят тактическо занимание на Кампуса край Сарафово. След него както обикновено ще се проведе и поредната двустранна игра.

Треньорът на Нефтохимик Димчо Ненов все още не бърза с решението си за това кой от новите ще бъде отпратен и кой ще остане в отбора. Това ще стане до края на първия етап от подготовката в Бургас, когато ще се изиграят и двете контрoли със Созопол и Несебър, съответно на 26 и 29 януари. Групата от футболисти, която ще замине за лагера в Правец ще бъде редуцирана до 24 футболисти.

Днес се очаква към Нефтохимик да се присъедини Янко Георгиев, който ще подсили вратарскaта позиция след контузията на Цветан Димитров. Димитров пък щe премине контролен преглед в столицата, след който най-вероятно ще свали обездвижващата шина и ще започне раздвижване на коляното.