Станислав Жеков: Отборът е амбициран и мотивиран за добро представяне

Преди първия мач в събота старши треньорът на отбора Станислав Жеков отговори на няколко въпроса на официалния сайт на клуба:

Всички здрави ли са в отбора? Ще бъдат ли всички футболисти готови за първия мач в събота?
СЖ: Отборът е готов за началото на пролетния полусезон, въпреки че имаме известни здравословни проблеми. Групата за първия мач е напълно окомплектована.

По време на подготовката изиграхте няколко контроли със съперници от по-горна дивизия, в които отборът се представи на ниво. Какво да очакват феновете от Нефтохимик през пролетта?
СЖ: Добрите игри в контролите вече са забравени, защото се настройваме за първенството. Отборът е фокусиран изцяло върху предстоящите мачове. Футболистите имат амбиции и мотивация да дадат всичко от себе си и да продължат доброто представяне от есента. Привържениците могат да очакват стремеж за победа във всеки мач и желание за все по-добър футбол на терена.

Привлякохте Иван Илиев от Атлетик, Радослав Иванов от Долно Езерово, Рамис Исмаилов и Янислав Янев от Черноморец Бургас. Какво ще донесат в отбора новите попълнения?
СЖ: Новите момчета се включиха много добре в отбора и очакванията ми са те да вдигнат нивото в предстоящите мачове от пролетния полусезон. Надявам се допринесат за победите и още по-добрата игра.