IMG_2417Тактически занимания провеждат днес футболистите на Нефтохимик. След първия двубой от сезона наставникът на шейховете Димчо Ненов констатира, че много от нещата, които е искал от своите играчи не са се получили в мача срещу Видима и затова през седмицата ще се стреми да коригира недостатъците в движение.

Хубавото време даде възможност на отбора да тренира на базата си в Долно Езерово, където теренът е в добро състояние, за разлика от зимните месеци, когато тренировките там не бяха възможни. Само един от футболистите днес тренираше на облекчен режим и пропусна тактическото занимание. Това бе халфът Стамен Ангелов, който получи почивка. Той се оплаква от болки в стъпалото, след като бе настъпен с бутоните в мача с Видима. Травмата на футболиста няма да му попречи да вземе участие в мача с Чавдар в края на седмицата.

На пълни обороти започна тренировки и вратарят Цветан Димитров, който през паузата лекуваше травма в коляното. Стражът се чувства добре и ще бъде включен в групата за неделния двубой в Етрополе.
Ръководството на Нефтохимик е направило необходимите процедури за картотекирането в БФС на двамата футболисти, които все още са без картотеки – Жак Коен и Борис Ачам. Очакванията са до петък и техните документи да бъдат напълно изрядни и те да могат да получат възможност за изява с екипа на нафтата.