Тодор Киселичков: Готвим се сериозно за Сливен

Помощник треньорът на Нефтохимик Тодор Киселичков се срещна с журналисти преди двубоя от 12 кръг на първенството на Б групата между Нефтохимик и Сливен, който ще се играе в неделя на стадион Лазур в Бургас.

Ето какво заяви той: „Започнахме седмицата без проблеми. Момчил Желев тренира нормално и физически е напълно готов за игра. Двамата футболисти, които бяха с младежкия национален отбор и играха по едно полувреме също са добре. Единствено тежкото пътуване от Благоевград до Бургас, може да е оказало известно влияние, но до неделя има достатъчно време за възстановяване – заяви треньорът.

Момчил Желев помага много на отбора, той взима участие в изграждането на атаките, но и другите момчета, които го заместваха се представиха на ниво – каза още той.

Треньорът сподели, че се радва на силната подкрепа от страна на феновете, които стимулират играчите да постигат по-добри резултати.

Вече са пуснати в продажба билетите за мача. Те са с цени 1 и 2 лева и могат да се закупят от магазина на Красико спорт в центъра на града.