Трима пропускат домакинството на Хасково

Наставникът на Нефтохимик Диян Петков няма да може да разчита на трима от своите футболисти в предстоящото домакинство на Хасково. Срещата е утре /6 октомври/, на стадион Лазур, от 16:00 ч

В групата със сигурност няма да влезе нападателят Даниел Стоянов, който се възстановява от разтежение на адуктора, както и трайно контузеният Живко Илиев. Илиев  претърпя сериозна травма на ходилото през изминалия сезон, която все още налага медицински интервенции. Поради тази причина халфът ще пропусне срещите до края на есенния дял от първенството. 16-годишният Димо Кръстев, който от началото на сезона се подготвя изцяло с първия отбор ,също няма да е на линия за домакинството. Младият талант бе повикан от селекционера на Националния отбор за юноши до 16 години – Любомир Божанков, за да вземе участие в лагер-сбор на трикольорите в София.

В днешната тренировка на стадион Българово се включиха юношите Христо Юруков, Асан Ахмед и Нино Лечев. Тримата се представиха добре по време на последния мач от първенството на Елитната юношеска група до 19 години, срещу Локомотив /Пловдив/, с което си заслужиха покани от треньорския щаб в занятията на първия отбор.

За утрешния двубой ще работят два пункта за закупуване на билети – каса №1 и касата на входа на бариерата. Те ще бъдат отворени два часа преди началото на мача, а цените на билетите традиционно ще бъдат от 5 лв за двата централни блока на Сектор В и 3 лв за периферните блокове.