Трима футболисти пропускат тренировъчния процес тази седмица

IMG_3229 (Small)Кадровите проблеми в отбора от изминалата седмица са на дневен ред и през тази. Повечето от контузените футболисти, които пропуснаха гостуването на Лудогорец 2 се възстановяват, но трима от тях са с влошено здравословно състояние и не се подготвят за предстоящия мач с Литекс. Полузащитникът Мисяк скъса сухожилие на подбедрицата по време на тренировка миналата седмица, а възстановяването му ще продължи около един месец. Стоян Кижев и Стефан Неделчев най-вероятно също ще останат извън сметките на старши-треньора Диян Петков за домакинството на Литекс. Централният защитник Кижев тази седмица е на физиотерапия и пропуска занятията. Той получи разтежение на бедрения мускул по време на тренировка преди две седмици. Със същата травма е и нападателят Стефан Неделчев, който също не се подготвя с отбора от вторник.

Защитникът Тодор Гочев и вратарят Димитър Илиев, които са с травми в адукторите тренират на облекчен режим, а Даниел Гаджев, Цветан Филипов и Живко Хаджиев се включват пълноценно в тренировъчния процес.

„Шейховете“ ще посрещнат тима на Литекс на 10 април /неделя/, от 17:00 часа, на стадион Лазур. Билетите за мача ще бъдат на промоционална цена от 2 лв, а пенсионерите и учениците ще могат да се насладят на дербито напълно безплатно.