Фен шопът на „Нефтохимик“ ще продава билети за мача с Пирин от сряда

Фен шопът на „Нефтохимик“ излиза пред Съдебната Палата в Бургас от сряда. Освен билети за мача с Пирин, който е в петък от 15:00 часа на стадион „Лазур“, феновете ще могат да закупят и артикули на „шейховете“. В магазина на колела се предлагат зимни шалове и дизайнерски фен фланелки, а гамата от продукти с марката „Нефтохимик“ е допълнена и с анцузи и ветровки.

От сряда до четвъртък, фен шопът на Нефтохимик ще работи в центъра на Бургас с работно време от 9:00 до 17:00 часа. В петък фен магазинът ще е разположен пред стадион „Лазур“, като ще отвори врати в 09:00 и ще работи до 17:00 часа.

Освен разнообразните фен артикули, ще могат да се закупят предварително и билети за мача Пирин, които ще бъдат на цена от 6 лв. Пенсионерите и учениците, както винаги, ще се възползват от 50-процентно намаление и цената на билета за тях ще е 3 лв.

Междувременно два успеха записаха днес тимове от школата на Нефтохимик. Отборът U17 разгроми Средец с 8:0, като головете отбелязаха Ангел Георгиев (3), Николай Николов (2), Светлин Руменов (2) и Даниел Атанасов (1). Децата родени 2004 победиха същия съперник с 2:0 след попадения на Пламен Пехливанов и Димитър Христов.