ФК Нефтохимик класира два отбора за финалите на детския турнир за Купа Бургас.

ФК Нефтохимик класира два отбора за финалите на провеждащия се детски турнир за Купа Бургас. Отборите за деца родени през 2004/2005г с треньор Тодор Топалов и за деца родени след 2006 г с треньор Йоско Йосков станаха първи в своите групи и утре ще излязат за победи и в мачовете за първите места. Набор 2004/2005 ще срещне ПСФК Ч-ц-Бургас Бургас от 12.00 в СЦ Изгрев, а набор 2006 ще излезе срещу ОФК Несебър от 11.00 в СЦ Бъдеще.

Всъщност , още един отбор трябваше да играе на финал. Набор 2002 с треньор Динко Господинов не даде шанс на противниците и с две победи и равен подели първото място в групата си заедно с ДФК Бургасспорт. Финалистът от нашата група трябваше да се определи чрез жребий. Заради невероятен гаф на организаторите обаче, децата бяха лишени от тази възможност и ще трябва да играят за 3-4 места. Отборът на ФК Айтос бе изваден от състезанието и бе заменен с далеч по-силните деца на Полиспортива( Италия). Нашите момчета победиха и италианците с 2-1, докато ДФК Бургасспорт победиха ФК Айтос с двуцифрен резултат. За да се опитат да замажат гафа си, организаторите взеха предвид резултатите на двата отбора срещу ФК Свети Никола, където ДФК Бургасспорт имаше по-добър резултат и това натежа при избора на финалист.

Горди сме с резултатите и хъса, който показват децата. Пожелаваме им успех в утрешните мачове. Нека защитават с чест святата емблема! Само Нафта!