Футболистите на Нефтохимик тренират в ултра модерен фитнес център

От днес в рамките на целия състезателен сезон, всички играчи на Нефтохимик, както и треньорите на отбора ще могат да тренират в един от най-модерните и иновативни фитнес центрове в България – Fitholic.

IMG_3371Прекрасното спортно съоръжение, което отвори врати в Бургас съвсем скоро,  разполага с всичко необходимо за провеждането на всякакъв вид кондиционни тренировки, независимо дали става дума за тренировка с фитнес уреди, или посещение на класовете с йога, табата, каланетика и др. Центърът е оборудван с най-висок клас фитнес уреди, които ще задоволят и най-взискателните клиенти. Освен това във Fitholic има солариум, стая за масажи, както и заведение, в което се приготвят изключително вкусни и здравословни рецепти.

След като направиха своята фитнес тренировка днес, играчите на Нефтохимик получиха почивка и следобед нямаха занимание. След вчерашната контролна срещу Черноморец Балчик спечелена с 4-1, няма футболисти, които да се оплакват от контузии. Извън строя все още са Даниел Гаджев и Живко Хаджиев, като последния се очаква през следващата седмица да поднови тренировки.

IMG_3366 IMG_3370 IMG_3373 IMG_3374 IMG_3375