Халф на Нефтохимик очаква победа в неделя

Станимир Митев бе определен от треньора на нафтата Димчо Ненов да вземе участие в пресконференцията преди мача с пирин Разлог. Ето какво каза пред журналистите опитният полузащитник:

– Все още не съм достигнал 100% възстановяване, но се старая да дам каквото мога във всеки мач. За втора поредна година се случва да получа контузия в подготовката и след това се налага бързо да наваксвам. Очаквам съвсем скоро да съм напълно възстановен и да навляза в оптимална форма.

Усещането да играем на стадион Лазур е съвсем различно. Обстановката предразполага към пълно раздаване и аз мога да кажа от името и на моите колеги, че ние играем във всеки мач на върха на възможностите си. Всеки иска отбора да върви и с играта си да радва многобройните ни привърженици, сподели още халфът. Ако и през миналата година бяхме изиграли някои от най-важните ни мачове тук, със сигурност щяхме сега да сме в А група – допълни играчът.

Станимир Митев смята, че съперникът в предстоящия мач е сериозен и в отбора няма никакво подценяване. Всички са концентрирани за двубоя и ще направят каквото могат за да постигнат победа.