„Шейховете“ се подготвят усилено в Слънчев бряг

IMG_6145 (Small)От 16 януари „шейховете“ са на лагер в Слънчев бряг, където се готвят за новия полусезон. Клубът е предоставил на играчите всички необходими условия, за да проведат качествена подготовка. Те тренират на терените в Несебър, Равда и Ахелой.

Макар, че колективът беше значително обновен футболистите се сработват бързо и постигат добри резултати по време на тренировъчния процес. Днес те проведоха игрова тренировка и показаха много добро настроение и мотивация.

Към лагера вече се присъединиха и най-новите попълнения в отбора – преотстъпеният от „Левски“ нападател Илия Димитров и опитният полузащитник Даниел Гаджев. С представителния тим в Слънчев бряг се подготвят и юношите от елитната формация до 19 години на „Нефтохимик“ – Валентин Иванов, Мартин Иванов и вратарят Петко Пацов.

Подготвителният лагер ще продължи до 27 януари, когато ще се проведе първата проверка за годината. Момчетата на Диян Петков ще се изправят срещу тима на „Несебър“, а часът и мястото на срещата ще бъдат обявени допълнително.