„Шейховете“ се събират за първа тренировка на 12-ти януари

kalendar (Small)На 12-ти януари /вторник/, от 14:00 часа, на стадион „Лазур“ отборът на „Нефтохимик“ ще проведе първата си тренировка за годината. Преди занятието изпълнителният директор на клуба Мартин Бошнаков и старши-треньорът Диян Петков ще дадат кратък брифинг за медиите и привържениците на отбора, на който ще представят новите играчи, програмата за зимната подготовка, както и целите, поставени пред отбора.

Представители на фенклуба на „Нефтохимик“ ще наградят с почетен приз Станислав Жеков, който бе избран за най-добър футболист за есенния полусезон, чрез анкета, публикувана на фен страницата на клуба.

Както вече съобщихме, тимът ще замине на зимен лагер в Слънчев бряг от 16-ти до 27-ми януари. Първата проверка за годината ще бъде срещу отбора на „Несебър“, на 27-ми януари. На 30-ти януари ще се проведе контролна среща със „Созопол“, а на 3-ти февруари с „Ботев“ (Гълъбово). От 6-ти до 13-ти февруари отборът ще участва в турнира Pomorie cup, организиран от ОФК „Поморие“. Последната проверка, преди подновяването на първенството, ще бъде срещу отбора на „Черноморец“ (Балчик), на 19 февруари.