„Шейховете“ тръгнаха за Балчик

С група от 18 футболисти днес отборът на Нефтохимик замина за Балчик за предстоящото гостуване на Спартак /Варна/. Последният кръг от есенния дял на Втора лига е утре /07.12/, от 14:00 ч., на стадиона в Балчик, където Спартак приема съперниците си. Преди да тръгнат „шейховете“ проведоха последното си занятие преди мача на терена в спортен център „Изгрев“.

С отбора днес не отпътуваха  Мирослав Радев, който е с травма на коляното и Михаил Георгиев, който се възстановява от разтежение на адуктора. С леки неразположения са опитните футболисти Цветомир Цонков и Диян Молдованов, които също няма да помогнат на отбора за утрешния мач.

В предишния кръг Нефтохимик победи като гост Спартак /Плевен/, а варненци отстъпиха на Кариана /Ерден/ с 1:2. Във временното класиране „шейховете“ си делят седмата позиция с Хебър /Пазарджик/ и са с актив от 24 точки, а тимът от Варна е на 15-та позиция, с 9 пункта.

Срещата ще се ръководи от рефера Радослав Гидженов, с помощници Стефан Делчев и Ириней Бодуров. Четвърти съдия е Петър Кузев.

Ето и групата на Нефтохимик за гостуването на Спартак /Плевен/: Павел Здравков, Росен Андонов, Ерик Почански, Димитър Костадинов, Атанас Ташолов, Джунейт Али, Иван Цачев, Николай Костов, Галин Димов, Йолиян Милков, Кристиян Мирославов, Цветан Чахов, Пламен Тенев, Радослав Апостолов, Боримир Карамфилов, Иван Колев, Цветан Филипов, Живко Петков