Шестима контузени преди гостуването на Септември /Симитли/

IMG_4878Старши-треньорът на Нефтохимик Диян Петков няма да може да разчита на шестима футболисти за гостуването на Септември /Симитли/, на 16 април.

Полузащитникът Владислав Мисяк все още се възстановява след като скъса сухожилие на подбедрицата по време на тренировка преди две седмици. Той тренира на облекчен режим от вторник. Нападателят Стефан Неделчев и бранителят Стоян Кижев са с травми на бедрените мускули, които все още не им позволяват да играят. Тодор Гочев тренира на облекчен режим от началото на миналата седмица, заради травма в адукторите и също ще остане извън групата за гостуването на Септември.

Извън сметките на треньорския щаб ще останат и Станимир Андонов и Ростислав Петров. Андонов скъса адуктор по време на срещата с Литекс на 10 април и пред следващите две или три седмици няма да може да играе. Юношата Ростислав Петров, който направи дебюта си за представителния тим при гостуването на Лудогорец 2, получи лека травма по време на занятие и също ще пропусне срещата със Септември.