„Ще трябва да подобрим играта в атака“ – смята новият треньор на Нефтохимик Валери Дамянов

IMG_2076
Валери Дамянов даде кратко блиц интервю веднага след края на тренировката на Нефтохимик, на която бе представен като старши треньор на отбора.

Той заяви, че от една седмица наблюдава работата на Антон Спасов и смята, че това което правят футболистите съвпада с неговите виждания за подготовка. Дамянов каза още, че със Спасов и Димитров ще сформира добър екип, който ще работи за доброто бъдеще на Нефтохимик.

-Смятам, че в отбора има футболисти, които са силни като единици и ако съумеем за краткото време до началото на сезона да направим една сплав от тях и момчетата, които дойдоха от Светкавица, Нефтохимик ще играе на едно добро ниво – заяви Дамянов. Все още има неща, които трябва да подобрим и това е главно атаката. В последната контрола с Локомотив, създадохме положения, но регистрирахме и ред пропуски. Искам да направим с моите по-млади колеги така, че Нефтохимик да играе атрактивно и да радва своите привърженици, които зная, че са много и следват отбора навсякъде. Всеки треньор си носи отговорността. Аз поемам моята, като заявявам, че работата ще бъде водещото начало в отбора – завърши новият наставник на шейховете.

В сряда Нефтохимик ще има две тренировки на базата в Долно Езерово, които ще бъдат закрити. В четвъртък новият треньорски екип и футболисти ще бъдат представени на пресконференция.