Юношите на Нефтохимик разгромиха Карнобат с 4:0, а децата група „Б“ завършиха наравно с Айтос

Юношите младша възраст на Нефтохимик победиха отбора на Карнобат с 4:0, в мач от VII кръг на първенството, който се игра днес, на стадион Долно Езерово.

Момчетата на Тодор Койчев направиха класическия резултат 3:0 още през първото полувреме. През втората част, която започна с напълно различен състав на отбора, Нефтохимик отбеляза още едно попадение. Голмайстори станаха Мартин Георгиев, Юлиян Милков, Илиян Николов и Асан Ахмед.

Тежкият терен, след валежите от последното денонощие, не успя да попречи на мотивацията на момчетата. Те демонстрираха интересна и агресивна игра и заслужено извоюваха поредната си победа.

По-късно през деня, на стадион Долно Езерово се проведе и срещата от V кръг на първенството за деца група „Б“, родени през 2003 г., между отборите на Нефтохимик и Айтос, която завърши при резултат 2:2.

Въпреки трудностите, които предложи теренът, възпитаниците на Георги Терзиев започнаха първото полувреме с голяма мотивация и поведоха с 2:0, след точни попадения на Богослав Петков.

През втората част гостите успяха да изравнят резултата. Те се чувстваха доста комфортно благодарение на главния съдия, който им е съгражданин и направи няколко спорни решения в тяхна полза.