MASTERHAUS организира футболен турнир по случай Деня на детето

10373802_850566948297986_4631004227498788291_nФирма „Бошнаков“ ЕООД, собственик на българската верига строителни хипермаркети MASTERHAUS, ще подари на бургаските малчугани Детски футболен турнир „Купа на малките майстори“ по повод празника на детето. Събитието се организира с подкрепата на ПФК „Нефтохимик“ и ще премине под надслов „Спортът отваря малката врата към големия живот”.

Осем футболни отбора за деца, родени през 2004 -2005 г. ще се впуснат в състезанието, което ще се проведе във формат Футбол 9, в дните 31-ви май и 1-ви юни, на спортен комплекс „Каменица арена“ в Бургас. Малките футболисти ще получат много отборни и индивидуални награди, осигурени от генералния спонсор на турнира MASTERHAUS. За доброто настроение на публиката ще се погрижат мажоретни състави от Бургас и ди джей, предвидени са и много забавни игри.

Турнирът ще протече в две фази – групова и финална. В груповата фаза, отборите разпределени в две групи, ще играят по схемата „всеки срещу всеки“. Във финалната фаза класиралите се на второ място в двете групи ще спорят за второ и трето място в турнира, а победителите в групите ще играят финал за „Купата на малките майстори“.

На 30 май 2016 г., от 15:00 часа, в заседателна зала на MASTERHAUS – гр. Бургас ще се проведе техническа конференция с ръководителите на участващите отбори и организатора на детския футболен турнир, на която ще се изтегли жребият за провеждане на срещите.

Участващи отбори: ОФК Карнобат, ПСФК Черноморец, ОФК Поморие, ФА Бургас спорт, ДФК Звездичка, СФК Свети Никола, ПФК Нефтохимик, ПФК Нефтохимик 2.