Димчо Ненов доволен от старанието на новите

IMG_3017Две тежки тренировки проведоха футболистите на Нефтохимик. На сутрешното занимание играчите въртяха обиколки за тонус и подобряване на физическата форма. На следобедната тренировка старши треньорът раздели отбора на три състава, които направиха интензивни игри помежду си. Наставникът и неговите помощници отблизо следяха играта на футболистите и правеха корекции, когато се наложи.

В тренировката взеха участие всички футболисти с изключение на Михаил Георгиев, който все още не може да се натоварва с топка. Младокът се подготвя по специална програма, която ще му позволи да започне пълно натоварване с топка през месец февруари. Отстрани заниманието на своите съотборници изгледа вратарят Цветан Димитров, който след седмица ще свали специалната шина от коляното си. Димитров прави рехабилитационни процедури, които ще му позволят по-бързо да се включи в тренировъчния процес. Според лекаря на отбора Димитър Желязков, вратарят ще бъде напълно готов за игра през втората половина на месец март.

В края на заниманието Димчо Ненов похвали футболистите и отличи старанието на всички в отбора. След първите три дни тренировки в отбора няма футболисти с оплаквания и всички тренират с настроение.