Димчо Ненов определи групата за Раковски

Днес футболистите на Нефтохимик направиха възстановителна тренировка на базата си в Долно Езерово.
Всички играчи взеха участие в заниманието с изключение на оперираният в столицата Михаил Георгиев. През седмицата талантливият футболист бе на контролен преглед при д-р Хубенов, за да се уточни има ли проблеми след интервенцията и за да се прегледа коляното на другия му крак. За щастие вестите са добри и възстановяването на играча ще продължи по предварително начертаната програма.

След днешната тренировка старши треньорът на нафтата определи и група от 18 футболисти, които утре по обяд ще заминат за Старозагорските минерални бани, където ще бъде лагерът на отбора преди срещата с Раковски. Заминаването се планира около обяд, а след пристигането и настаняването, отборът ще направи тренировка на един от футболните комплекси в Стара Загора. Нефтохимик ще пътува до Раковски в деня на мача, а веднага след това футболистите се прибират в Бургас.

Ето избраниците на Димчо Ненов:
Вратари: Божидар Стойчев и Цветан Димитров, защитници и халфове – Петър Патев, Диян Молдованов, Георги Хашев, Юри Иванов, Любомир Божинов, Момчил Желев, Станимир Митев, Емануил Манев, Галин Димов, Велин Дамянов, Христо Лемперов, Станимир Андонов. Нападатели – Петър Колев, Живко Петков, Румен Николов, Димитър Благов.