Диян Лефтеров пропуска мача в Симитли

IMG_4154Дисциплинарната комисия на БФС наказа железният бранител на Нефтохимик Диян Лефтеров да не вземе участие в един мач, поради натрупани жълти картони. Така футболистът, който прави добър сезон с екипа на нафтата, ще трябва да пропусне двубоя. В същото време се разбра, че делегатът на двубоя Валентин Заяков е дал много добра оценка за организацията, създадена от Нефтохимик преди, по време и след края на срещата. Той специално определи като безупречно и поведението на привържениците на отбора.

Днес футболистите на Антон Спасов проведоха първото си занимание през новата седмица. Треньорите направиха подробен разбор от последния мач, като акцентуваха на слабостите на отбора, въпреки категоричната победа над силния тим на Раковски.

Тримата футболисти, които са с проблеми – Христо Лемперов, Стамен Ангелов и възстановяващият се от бедрено разтежение Цветомир Цанков, преминаха лекарски преглед, след който се установи, че оплакванията които имат, няма да им попречат да се готвят пълноценно за предстоящия двубой.

Утре отборът ще тренира два пъти – сутринта и следобед на базата си в Долно Езерово. За петък е предвидена една тренировка, след която Антон Спасов ще определи групата за мача със Септември Симитли.