Костадин Джамбазов: Никой не е гонен от Нефтохимик, даваме почивка на част от играчите

IMG_8782

Изпълнителният директор на Нефтохимик Костадин Джамбазов отрече категорично днешни публикации в спортната преса за изгонени футболисти от отбора на Нефтохимик.

-Искам да заявя, че никой от отбора на Нефтохимик не е изгонен, а освободени футболисти на този етап няма. В групата за предстоящия мач в неделя могат да влязат не повече от 18 играчи и в момента работим с тези, които ще участват в двубоя” – каза ИД на „Нефтохимик 1962” Костадин Джамбазов пред официалния сайт на клуба.

„Не зная от кого е тази информация за отстранени футболисти.  Просто у някои от момчетата се събра повече напрежение, затова в този момент преценихме, че те трябва да бъдат пощадени от големия психологически товар, който се стовари върху тях, както и от медийния натиск, на който е подложен целия отбор. Ние ще продължим да разчитаме на тези футболисти и в бъдеще – добави  Джамбазов.

Изпълнителният директор на отбора  добави, че се водят разговори с трима треньори, като всеки един от тях е поставил своите изисквания, а ръководството на клуба ще ги обсъди. Отборът ще бъде воден от Антон Спасов в двубоя с Локомотив София, като ръководството на тима се е договорило той да изпълнява ангажименти към отбора до идването на новия старши треньор.