Мачът с ФК Аполония се отлага. Ще се играе на 30.09.

На вниманието на всички привърженици на ФК Нефтохимик Бургас 1962

ФК Нефтохимик Ви съобщава, че мача между отборите на ФК Нефтохимик Бургас 1962 и ФК Аполония-гр. Созопол ще се проведе на 30.09.2014 /вторник/ от 17.00ч. на стадион Долно Езерово, а не както е по програма на 28.09.2014г.  Промяната в датите е продиктувана от невъзможността ФК Аполония да  събере своите играчи на  първоначалната дата.

Поради тази причина пред ФК Нефтохимик  Бургас 1962 имаше две възможности : Първата – да спечели мача служебно , или да избере друга подходяща дата на която да се даде възможност на младите футболисти на нашия отбор да премерят сили с един от стойностните отбори в тази група.

С оглед малкия брой мачове в „Б“ окръжна  взехме решение футболната среща да се състои на друга дата и по този начин да затвърдим  политиката  на клуба да се дава възможност на младите футболисти, трениращи в школата на ФК Нефтохимик  Бургас 1962 да играят колкото се може повече мачове, за да трупат рутина , опит и умения , за да може да се изгради силен гръбнак на бъдещия мъжки отбор занапред в следващите първенства.

От ръководството на клуба си даваме ясна преценка че по този начин постигането на основната цел , а именно влизането на отбора в по-горна дивизия ще стане по по- трудния начин, но според нас това е правилният път да се изгради нов и силен отбор състоящ се от колкото се може повече наши възпитаници.