Над 100 ултраси на нафтата щурмуват Плевен

Изключителен интерес сред феновете на Нефтохимик предизвика гостуването на отбора в последния есенен кръг в Плевен. Еуфорията от успешното представяне в първенството и турнира за Купата на страната, накара много привърженици на „зелените” да направят и невъзможното, за да присъстват на мача между Спартак и Нефтохимик в сряда.

Според Николай Тодоров от УС на фен – клуба, привържениците на отбора са направили така, че и в последния мач от полусезона да създадат отново домакинска атмосфера за футболистите от Бургас.

– Има списък от 55 човека, които са се записали за екскурзията до Плевен, каза шефът на фен-клуба. Освен това до края на деня очаквам поне още 10 да се запишат, т.като в последния момент уреждат отсъствието си от работа. Благодаря на всички, които в този неудобен за пътуване ден направиха и невъзможното, за да пропътуват това немалко разстояние и да подкрепят момчетата. Утре очаквам да сме над 100 на стадиона в Плевен – допълни Тодоров. От Бургас, Варна, София, Свищов, Велико Търново и Бяла Слатина ще има поне още 10-12 автомобила – завърши той.

Тръгването за записаните в екскурзията е рано сутринта в 7.00 часа от Трета поликлиника, а от фен – клуба помолиха привържениците да бъдат точно в 6.40 на мястото, за да се направи проверка по списъка на хората.
Веднага след мача в Плевен ще започне и организирането на пътуване до последната дестинация за годината – Гоце Делчев.