Нефтохимик без кадрови проблеми срещу Спартак Плевен

IMG_0988Отборът на Нефтохимик е в пълен състав за последния си домакински двубой срещу Спартак Плевен. Утре от 18 часа на стадион Лазур, футболистите на Антон Спасов ще узаконят влизането си в елита на родния футбол. На стадиона се очакват много зрители, които да поздравят нафтата за завръщането сред най-силните, след 7 годишно отсъствие от А група.

Днес от 17.30 отборът ще проведе последната си тренировка на базата в Долно Езерово, след което старши треньорът Антон Спасов ще определи групата от 18 футболисти за мача. На двубоя са поканени да присъстват всички привърженици на футбола от Бургас, както и тези, които не са идвали на стадиона от години, за да усетят неповторимата атмосфера от завръщането на „явлението Нефтохимик” отново сред най-добрите в българския футбол.

Главен съдия на двубоя ще бъде Павлин Тютюнджиян. Цените за входните билети остават непроменени – 1 лев за ученици, студенти и пенсионери, 2 лева за всички сектори, 5 лева за ложи Изток и Запад и 10 лева за ВИП Ложа Център.