Нефтохимик започва подготовка за мача с Пирин

Днес отборът на Нефтохимик ще направи първа тренировка за седмицата, като акцентът в нея е предстоящия двубой с Пирин Разлог.

По различни причини няколко от футболистите ще отсъстват от днешното занимание на отбора. Михаил Георгиев е с болки в коляното и се очаква диагнозата от ядрено-магнитния резонанс, който футболистът ще направи утре. Другият играч с оплаквания е Румен Николов, но неговите проблеми отшумяват. Николов бе подложен на активна физиотерапия след мача с Черно море миналата сряда и вече се чувства значително по-добре. С неговото влизане в игра обаче няма да се избързва, за да не се провокира отново контузията му.
Живко Петков е третият футболист, който няма да тренира днес. Очаква се тази вечер в Люксембург 19 годишният таран да играе в мача на младежките национали в последната европейска квалификация. Последният отсъстващ днес е задочникът петър патев, който е на лекции във Варна. Патев ще се тренира с Черно море, но отсъствието му за седмица ще постави въпросителни пред участието му в неделния мач срещу Пирин Разлог.

Треньорският щаб на шейховете е разузнал подробно предстоящия съперник и ще наблегне на тактически занимания в днешната тренировка. За утре са предвидени две занимания, а от сряда до мача в неделя по едно.