460x330Начело на отбора на Нефтохимик се завръща Диян Петков. Той е назначен за старши-треньор на тима след оставката на Атанас Атанасов. Неговата кариера на футболист минава през Нефтохимик, Черноморец, Локомотив (Пловдив), Локомотив (София) и Белененсеш (Португалия).  Бивш треньор е на отборите на Поморие, Черноморец, Сливен и Локомотив (София). През 2009 г. е треньор на Нафтекс.

Помощник-треньор на отбора ще бъде Димчо Ненов, като в щаба на треньорите остават Ганчо Евтимов и Тодор Попов. Бившият наставник на Добруджа и Хасково също се завръща в отбора на Нефтохимик, който ръководеше през 2013 г.

От днес се въвеждат промени и в състава на ръководството на клуба. На мястото на досегашния изпълнителен директор Николай Тодоров застава Мартин Бошнаков. Тодоров ще заеме поста административен директор.

Нефтохимик организира пресконференция, на която ще бъдат представени новите попълнения в екипа на клуба. Тя ще се проведе утре (30.09.2015 г.), от 11:00 часа, на стадион „Лазур”.  На нея ще бъдат очертани и плановете за развитието на Нефтохимик.