Обръщение към нашите верни привърженици.Велики сте!

Приятели,
на прага сме на нов старт за Нефтохимик . В неделя (21.09) от 17:00, „шейховете“ се изправят срещу тимът на ФК Черно море в първи мач от „Б“  регионална футболна група.
В този момент, ние като клуб нямаме голям финансов ресурс, нямаме материални активи и звезди в състава. Имаме обаче две неща – история и най-големия актив, който един клуб може да си мечтае да притежава. Имаме велики фенове, доказали се не един и два пъти. Фенове, заради които, клубът ни съществува. Фенове, които не оставиха нито за момент тима през годините, въпреки несгодите.
Съдбата ни е такава, че ние отново сме в долното ниво на футбола в България и отново се нуждаем от Вас, нашият безценен 12-ти играч! Нуждаем се от Вас, за да преодолеем отново това, което ни се случва в момента. Нуждаем се от Вас, за да тръгнем ударно и да покажем, че ние ще извървим отново стръмният път към елита.
Цялото ръководство на тима, целият спортно – технически щаб, всички футболисти на клуба, Ви канят на стадиона! Там където отново ще бъдем едно цяло и отново марката Нефтохимик, ще започне своето възраждане.
Ние вярваме , че атмосферата ще е невероятна и вярваме, че Вие ще бъдете на трибуните от първата до последната минута и ще скандирате за Великият Нефтохимик – тимът, който продължава да пише история.
А, ние от своя страна Ви обещаваме, че ще дадем всичко от себе си, за да Ви се отблагодарим! Нека в неделя, стадионът бъде нашият общ дом, нашата крепост и постигнем заедно първата успешна крачка към целта, която имаме – Нефтохимик да продължава да носи слава на града!!! Каним и всички любители на футбола в града, да изживеят този емоционален миг в най-новата история на клуба!!!