Свършиха зелените фен карти за Лазур

От клуба на привържениците на Нефтохимик алармираха, че зелените фенски карти са изчерпани.
Седмица след пускането на картите поръчаното количество е изкупено от привържениците и затова клубното ръководство спешно поръча нови количества за желаещите. За успокоение на феновете в понеделник те ще могат да се сдобият с новите карти, които ще получат от официалния фен клуб на Нефтохимик 1962.

Голям е и интересът към сезонните пропуски, които дават възможност за избор на място в официалната ложа на стадион Лазур. Интересното е, че най много се търсят най-скъпите пропуски за Рекаро седалките на стадиона, които са на привършване. За тях обаче няма как да се поръчат допълнителни количества, тъй като броят им е фиксиран. Въпросните места са поименни и са изкупени от много извесни привърженици на зеления тим и бургаски общественици. Със сигурност те ще бъдат в ложата на 26 август, когато е първият домакински мач на отбора.
Поради все по-увеличаващият се интерес към местата в официалните ложи, от ръководството напомнят, че всеки може да се сдобие с пропуск, но препоръчаха да не се чака последния момент.