Нефтохимик и Созопол ще играят контрола в петък

IMG_3269Следващата контрола, която ще изиграе отборът на Нефтохимик ще бъде срещу тима на Созопол. Мачът ще се играе на Кампуса край Сарафово, а часът ще бъде обявен по-късно днес. Двата отбора трябваше да играят контрола през миналата седмица, но силният снеговалеж, вятърът и минусовите температури, направиха невъзможно провеждането на спаринга.

В същото време спортно-техническият щаб на отбора прецени, че благоприятните атмосферни условия и високите температури за сезона в Бургас предоставят много добри условия за тренировки и по тази причина отборът ще продължи да се готви край морето.

Все още старши треньорът Димчо Ненов не е взел окончателно решение за това на кои от футболистите на проби ще бъдат предложени договори, но и този въпрос ще получи скоро своето решение. В момента с отбора тренират халфовете Хюсеин Филипов, Слави Шопов, Милен Гамаков и Йордан Апостолов, както и нападателят Жак Коен, който стана автор на първия гол за Нефтохимик през новата година, отбелязан в контролата срещу Несебър.