Станимир Андонов и Стефан Неделчев пропускат дербито с Поморие

IMG_6151 (Small)След трудностите с големия брой контузени играчи през изминалите седмици, за дербито с Поморие треньорското ръководство на Нефтохимик няма да може да разчита на двама футболисти. Това са нападателят Стефан Неделчев и полузащитникът Станимир Андонов. Неделчев, който пропуска занятия от три седмици, заради травма в бедрения мускул, от понеделник тренира на облекчен режим. Андонов също все още не се включва пълноценно в тренировъчния процес, след като скъса адуктор по време на домакинската среща с Литекс, на 10 април.

Пълноценно в занятията от тази седмица участват Владислав Мисяк и Стоян Кижев, които пропуснаха няколко мача заради контузии.

Срещата с регионалния съперник Поморие ще премине под наставленията на помощник-треньора на Нефтохимик Димчо Ненов. Наставникът на тима Диян Петков беше наказан от ДК на БФС с лишаване от правото да изпълнява функции от името на отбора за три срещи, заради реплики към съдията по време на гостуването на Созопол.

Морското дерби ще е на 29 април /петък/, от 17:00 часа, на стадион Лазур. „Шейховете“ призовават привържениците на отбора за подкрепа!