Треньорът на Нефтохимик прави промени за мача с Чавдар Етрополе

Няколко промени ще направи в състава си за неделния мач наставникът на отбора Димчо Ненов. Това каза той пред журналисти на пресконференция днес.
„Малко съм разочарован от някои играчи в първия мач, но гледаме напред и се говим за предстоящите двубои. Започнахме без необходимото самочувствие, но ще опитаме бързо да излезем от това. Отборът е много млад и трябва време да се сработи – сподели още треньорът. Казвам това, не за да се оправдавам, а реално да добиете представа от допусканите слабости. За нас те са ясни. С времето обаче ще ги отстраним. Момчетата разбират отговорностите си и смятам, че ще се вложат максимално – завърши Ненов.
Треньорът е наясно, че няма много възможности за промени, но с наличния потенциал ще опита да динамизира нещата в офанзивен план. Търсенето на креативни футболисти в средата на терена и в нападение ще продължи до 31 август, а след това ще се разговаря със свободни агенти.
В отбора няма контузени, а Станимир Митев и Петър Колев вече са възстановени и ще попаднат в групата за предстоящия двубой.
Според Ненов, съперникът от Етрополе е един млад и амбициозен отбор, който дава шанс за реализация на млади футболисти. Това е правилният път към утвърждаването на местните школи, смята още треньорът.